FAQ - Vaakgestelde vragen

Ja en nee. De Stichting ArchipelpoëZie is nog bezig met de voorbereidingen voor een wandelgids. Maar onze vriend Maurits Burgers (“Maup”) organiseert ondermeer de “Poëziepromenade”: een wandeling op maat langs onze muurgedichten. Maurits weet enorm veel en kan enthousiast vertellen. Een echte aanrader. Meer informatie op zijn website: https://wandelenmetmaup.wordpress.com

Verder kunt u op onze pagina met het kaartje van de gerealiseerde muren precies zien waar de muren zich bevinden. Daarmee kunt u ook een eigen fiets- of wandelroute samenstellen.

Dat hangt van uw muur af. Niet alle muren zijn even geschikt voor een muurgedicht. De ondergrond moet bijvoorbeeld vlak zijn zodat de letters goed aangebracht kunnen worden. Ook moet er voldoende ruimte op de  muur zijn om een gedicht aan te brengen. Suggesties voor gedichtenmuren zijn altijd welkom. Neem daarvoor contact met ons op.

We hebben daar een filmpje van gemaakt waarin je (versneld) ziet hoe ons zesde muurgedicht werd aangebracht. Kijk hier maar (onderaan de pagina).
29 september a.s. brengen we ons zestiende muurgedicht aan, op de hoek van de Delistraat en Koninginnegracht. Vanaf 13:00 uur ben je van harte welkom om het proces te volgen en te zien hoe e.e.a. in z’n werk gaat.

Load More