FAQ - Vaakgestelde vragen

Ja en nee. Een vast uitgestippelde route is er (nog) niet. Maar we hebben in 2020 een folder gemaakt met daarin o.m. een plattegrond met daarop onze gedichten. Zo kunt u zelf een wandeling te maken, zo kort of lang als u zelf wilt. In de folder staat ook veel achtergrondinformatie. U kunt de folder hier downloaden en zelf uitprinten, of onderweg op uw mobiel of tablet bekijken.

Verder kunt u op onze pagina met het kaartje van de gerealiseerde muren precies zien waar de muren zich bevinden. Daarmee kunt u ook een eigen fiets- of wandelroute samenstellen.

We hanteren een minimale breedte van 1 meter voor een raam waarop een raamgedicht kan worden gerealiseerd.

Dat hangt van uw muur af. Niet alle muren zijn even geschikt voor een muurgedicht. De ondergrond moet bijvoorbeeld vlak zijn zodat de letters goed aangebracht kunnen worden. Ook moet er voldoende ruimte op de  muur zijn om een gedicht aan te brengen. Suggesties voor gedichtenmuren zijn altijd welkom. Neem daarvoor contact met ons op.

We hebben daar een filmpje van gemaakt waarin je (versneld) ziet hoe ons zesde muurgedicht werd aangebracht. Kijk hier maar (onderaan de pagina). Wanneer je het proces van dichtbij wilt bekijken dan hebben we een fotoreeks halverwege de pagina bij het verslag van de onthulling van gedicht 16 opgenomen (klik hier).